Ei tiedetty tosiasiallisia lausuntoja huumeiden tietokeskuksesta

SisällysluetteloEi tiedossa tosiasioita geneerisistä lääkkeistä: kysymykset ja vastauksetKatso tämä raportti geneeristen lääkkeiden eduista, jotka katso tämä sivusto sinun on tiedettävä – farmuytti

Lääketieteellisesti tarkistanut Leigh Ann Anderson, Pharm, D. Viimeksi päivitetty 27. tammikuuta 2022. Yleinen lääke on lääke, jolla on täsmälleen sama aktiivinen aineosa kuin tavaramerkin nimilääke ja joka tuottaa täsmälleen saman terapeuttisen vaikutuksen. Se on täsmälleen sama annostelu, turvallisuus, vahvuus, korkea laatu, tapa, jolla se toimii, tapa, jolla se otetaan, ja tapa, jolla sitä pitäisi käyttää.

Siitä huolimatta geneeristä lääkettä voidaan markkinoida vasta sen jälkeen, kun tuotemerkin lääkityksen patentti on tosiasiallisesti päättynyt, mikä saattaa käyttää jopa 20 vuotta sen jälkeen, kun patentinomistajan huume on ensin toimitettu u: n kanssa.S. Elintarvikkeiden ja myös lääkityksen antaminen (FDA). Yleiset lääkkeet ovat yleensä paljon halvempia kuin tuotemerkkilääkkeet, kun ne ovat päässeet markkinoille.

Tämä suojaa heidän sijoituksensa lääkitystutkimukseen antamalla lääkeyhtiölle ainoan oikeuden valmistusoikeuden ja myymällä myös tuotemerkkien lääkitystä, kun lisenssi otetaan huomioon. Kun patentit tai monet muut yksinoikeuden ajanjaksot vanhentuvat, muut toimittajat voivat lähettää lyhennettyneen upouuden lääkehakemuksen (ANDA) FDA: lle hyväksyntää varten tuotemerkkilääkkeen yleisen vaihtelun markkinoimiseksi.

FDA: n tulisi ensin hyväksyä kaikki yleiset lääkkeet ennen niiden markkinointia. FDA vaatii, että geneeristen lääkkeiden on oltava yhtä korkealaatuisia ja myös yhtä vahvoja, puhtaita ja turvallisia kuin tuotenimien lääkkeet. Yleiset lääkkeet käyttävät samoja energisiä komponentteja kuin tavaramerkin nimilääkkeet ja toimivat samalla menetelmällä.

Joissakin tapauksissa tuotannossa voi edelleen olla vaikeuksia. Kasvin steriiliysongelmat, väärinkäyttäminen ja myös tehokkuuden menetys voivat olla kaikki tuotantoongelmia, mutta kaikki lääkkeet ovat näiden ongelmien alaisia.

Vaikka geneeriset lääketieteen aktiiviset komponentit ovat kemiallisesti samoja merkkituotteiden ekvivalentteihin, niitä myydään yleisesti edullisemmilla kustannuksilla kuin tavaramerkin nimi Lääke. Geneeriset lääkkeet ovat taloudellisempia johtuen siitä, että lääkkeen toimittajan ei tarvitse kopioida alkuperäisiä kliinisiä tutkimuksia tehokkuuden ja turvallisuuden suhteen, mikä vähentää lääkkeen markkinoille saattamisen kustannuksia.

Geneeristen lääkkeiden saatavuudesta Kanadassa

Yleisesti. Kun yhteinen lääke on hyväksyttävä ja markkinoida, kustannukset saattavat pysyä korkeina (vaikkakin paljon vähemmän kuin tuotenimilääketiede) 6 kuukauden ajan johtuen siitä, että FDA antaa varmasti alkuperäiselle tavalliselle valmistajalle “180 päivän yksinoikeusjakson “. “180 päivän yksinoikeus” on nimetty yleiselle valmistajalle, joka on ensimmäinen, joka toimittaa ANDA: n ja on tosiasiallisesti tehnyt ylimääräistä työtä geneerisen lääketieteen saamiseksi markkinoille.

Yleiset tuottajat saattavat veloittaa korkeampia kustannuksia tänä aikana, koska muita yleisiä kilpailijoita ei ole juurikaan tai ei ole mitään. Yleiset yritykset toteavat, että yksinoikeus antaa heille mahdollisuuden lunastaa ensimmäiset menot, jotka saavat yleisen markkinoille. Pikemminkin tämä on asiakkaan haittapuoli, joka saa kiinni korkeammalle arvostetulle tavalliselle 6 kuukauden ajan.

Yhdysvalloissa Hallmark -lait eivät salli yhteisten lääkkeiden näyttää täsmälleen tuotemerkkilääkettä kuten. Yleisellä lääkkeellä on oltava samat aktiiviset komponentit.